Építésilogisztika-koordináció – egy újabb út a siker felé

Építési-logisztika koordináció

Mindegy, hogy kisebb kaliberű vagy nagyobb volumenű építési beruházásról van szó, az építési, kivitelezési munkálatok logisztikakoordinációja kulcsfontosságú tényezője annak, hogy A – Z-ig minden professzionálisan és gördülékenyen menjen. De, hogy hogyan összpontosulhat mindez egy kézbe úgy, hogy a különféle szolgáltatásokon ne essen minőségbeli csorba? Mérnök irodánk ebben is jelesre teljesít.

 

Teljes körű és precíz logisztikakoordináció

Ahogy arról már cégünk számtalanszor bizonyságot tett, nem csak magas színvonalú ingatlan tanácsadással, hanem teljes körű és profi projektmenedzsmenttel is állunk megbízóink rendelkezésére. Szakmai hozzáértésünk legjavát nyújtjuk az építést, kivitelezést támogató koordináció során, amibe nem csak a komplex logisztikai irányítás, illetve helyszíni koordináció tartozik, hanem a különféle dokumentumok (például a logisztikai kézikönyv, formanyomtatványok) elkészítése is.

 

Szakértői csapatunk projektjére szabott megoldásokat kínál a törvényi előírásokhoz, az aktuális szabványokhoz és a megbízói igényekhez igazítva. Logisztikakoordinációs szolgáltatásunk választásával egy újabb gond kerülhet le a válláról, így figyelmét másra összpontosíthatja.

 

Nem kell foglalkoznia a logisztikai kézikönyv összeállításával, annak állandó aktualizálásával, bevezetésével, oktatásával. A logisztikai folyamatok precíz és részletes kidolgozását és működtetését, a forgalmi irányelvek és belső előírások létrehozását is elfelejtheti. De mérnöki irodánk hatékony segítséget nyújt továbbá a személyi ellenőrzés koordinációjában és lebonyolításában is, így a magas fokú biztonsági követelményeknek megfelelően, megszervezzük az építési terület őrzés-védelmét, illetve a beléptetések, különböző szintű jogosultságok bevezetését és szabályozását is.

 

Ha szeretne bővebb információkhoz jutni építési logisztika-koordináció szolgáltatásunk kapcsán, munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére. Keressen minket bizalommal!