Szolgáltatások

Építési logisztika koordináció

Építési logisztika koordináció
Biztonság és Egészségvédelem Mérnöki tanácsadás Projektmenedzsment

Az építést, kivitelezést támogató koordináció során vállaljuk a logisztikai kézikönyv készítését, bevezetését, oktatását és folyamatos aktualizálását, logisztikai folyamatok kidolgozását és működtetését, forgalmi irányelvek és rendszabályok kiépítését és üzemeltetését, az utak tisztántartásának megszervezését, személyi ellenőrzés koordinációját (beléptetések, jogosultságok ellenőrzése, őrzés-védelem), gépjármű- és személyforgalom statisztikák, prezentációk, formanyomtatványok elkészítését.

Az építési projektek olyan komplex feladatok, amelyek komoly koordinációt és a biztonsági előírások maximális betartását igénylik. Éppen ezért egy sikeres beruházáshoz olyan, profi építési logisztikai koordinációra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy a beruházó, a kivitelező, az alvállalkozók a helyi szabályok betartása mellett a leghatékonyabban, a környezetet a legkevésbé zavarva tudjon dolgozni. A 3E International tapasztalt mérnökszakemberei különös figyelmet fordítanak a projekt produktivitásának növelésére, miközben maximális mértékben szem előtt tartják a környezetvédelmi, a fenntarthatósági és a biztonsági követelményeket.

 

A kivitelezés professzionális koordinációja

Logisztikai koordinációs szolgáltatásunk keretében a tervezés folyamatától egészen a kivitelezés végéig segítünk az építési folyamat szervezésében, így biztosítva, hogy minden anyag időben és a megfelelő minőségben érkezzen meg az építési területre, illetve szakszerűen legyen tárolva, összehangolva a különböző szállítmányokat, szavatolva az összes biztonsági előírás betartását, valamint segítve a kiadások csökkentését.

Mint felelős szakemberek tisztában vagyunk vele, hogy az egyes munkafolyamatok összefüggenek, ezért fontos számunkra, hogy egy részfeladatot sem kihagyva szervezzük meg az építési projekt teljes folyamatát. Szolgáltatásunk többek között kiterjed az alábbi feladatokra:

 

  • Erőforrások felmérése
  • Átfutási idő felmérése
  • Anyagbeszerzés
  • Ütemezés megszervezése
  • Raktározási menedzsment
  • Szállítmányok átvétele, ellenőrzése
  • Hulladékkezelés
  • Járműlogisztika

 

 

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.