Hozzáadott érték: előfejlesztési szolgáltatásaink

Előfejlesztési szolgáltatásunk

Ebben a bejegyzésben összefoglaló áttekintést szeretnénk nyújtani új, előfejlesztési szolgáltatásaink előnyeiről. A konkrét tevékenységekről, illetve azoknak a projekt korai szakaszában betöltött szerepéről aloldalunkon bővebben tájékozódhat.

 

Az előfejlesztési szolgáltatásaink abban segítik ügyfeleinket még a konkrét projekt elindulása (építkezés, átalakítás, bontás, stb.  megkezdése) előtti szakaszban, hogy megbizonyosodjanak afelől, hogy a megálmodott projekt az adott keretek között sikeresen megvalósítható. A jó előkészítés a kulcsa annak, hogy a Befektető megalapozott döntéseket tudjon hozni. A lehető legkedvezőbb eredmények elérése érdekében megfelelő elemzések elvégzésével pontosítjuk a víziót, igény szerint az ügyfél képviseletében egyeztetünk az egyes szereplőkkel, stakeholderekkel. Komplex szakmai szempontrendszer mentén előkészítjük a projektindulást

 

Mindehhez speciális szakmai tapasztalatra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy a beruházó pontosan fel tudja mérni a projekt során felmerülő várható nehézségeket és az elképzelésben esetlegesen benne rejlő további innovatív lehetőségeket egyaránt.

 

Mivel cégünk minden évben számos projektet végigvisz – sok esetben az ötlettől a megvalósulásig – , végigvisszük a projektet, így rendelkezünk az egyes piaci szektorok és a projektek során felmerülő problémákra létező megoldások alapos ismeretével. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy részvételünkkel egyedülálló, minőségi hozzáadott értéket biztosítsunk ügyfeleink számára az előfejlesztés során.