Szolgáltatások

Projekt menedzsment - hatékony lebonyolítás

Projekt menedzsment

Széles körű szolgáltatás a beruházás előkészítésétől a kivitelezés irányításán át a bérlő- vagy vevőkoordinációig. Hazai és nemzetközi ügyfeleinknek.
Banki független műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

A vonatkozó jogszabályok betartásának elősegítése és ellenőrzése építőipari kivitelezési munkálatok során – legyen szó magas- és mélyépítésről, út- vagy infrastruktúrafejlesztésről.
Költség menedzsment és véleményezés

Költség menedzsment

Folyamatos költségkontroll a likviditási meglepetések elkerüléséhez – átfogó szolgáltatáscsomagunkkal teljes mértékben kiszámíthatóvá válik a beruházás cash-flow-ja.
BIM menedzsment - digitális modellezés

BIM (Building Information Modelling) menedzsment

Megbízható, hatékony és gazdaságos technológia az épületek tervezési és építési folyamatainak optimalizálásához.
Engedélyeztetés menedzsment, ingatlanfejlesztés

Engedélyeztetés menedzsment

Az engedélyeztetés teljes folyamatára kiterjedő szolgáltatás koncepcióalkotással, elemzések készítésével és a megrendelő képviseletével a hatósági eljárások során.
Terv felülvizsgálat tervellenőrrel

Terv felülvizsgálat

Építési tervek műszaki felülvizsgálata véleményezéssel, valamint műszaki ellenőri szempontok szerinti tervellenőrzéssel.
Műszaki átvilágítás, energetika készítése

Műszaki átvilágítás, audit

Teljes körű és gyors szolgáltatás állapotrögzítéssel, átfogó épületdiagnosztikával, valamint energetikai átvilágítással és véleményezéssel.
Mérnök tanácsadás, ingatlanfejlesztés

Mérnök tanácsadás

Tanácsadói szolgáltatásunk keretében az építtetőket támogatjuk a megfelelő műszaki megoldások megtalálásában, illetve az esetleges kockázatok feltárásában és kezelésében.
Biztonságvédelem, munkavédelmi feladatok ellátása

Biztonság és Egészségvédelem

Professzionális biztonsági és egészségvédelmi szolgáltatás a koordinációtól a terv- és jegyzőkönyvkészítésen át a szankcionálás szabályainak kidolgozásáig.
Minőségbiztosítás garantálása

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási szolgáltatás a felelősségi körök meghatározásával, a szabályszerű üzemeltetés ellenőrzésével a kivitelezés során.
Építési logisztika koordináció, infrastruktúra fejlesztés

Építési logisztika koordináció

A kivitelezés logisztikai koordinációja kézikönyv készítésével, oktatással, a folyamatok kidolgozásával és irányításával.