Szolgáltatások

Átfogó szolgáltatásainkkal optimalizáljuk az építőipari beruházások szerteágazó részfeladatait. Magasan képzett, évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökcsapatunk felügyeli a projektek megvalósulását a tervezéstől az engedélyezésen keresztül egészen a vevővel való tárgyalásokig, elvégzi a műszaki ellenőrzést, illetve elemzésekkel segíti a kivitelezést. Célunk, hogy minden projekt a lehető legköltséghatékonyabban és a biztonsági előírásokat maximálisan betartva valósuljon meg. Érdeklődjön a részletekről mérnökirodánk munkatársainál!

Előfejlesztés

A projekt előkészítő szakaszában a hozzáadott értékünk az ügyfél víziójának konkretizálása, a koncepció és mérföldkövek kidolgozása, a pénzügyi tervezés és költségvetés elkészítése terén jelentkezik.

Projekt menedzsment

Széles körű szolgáltatás a beruházás előkészítésétől a kivitelezés irányításán át a bérlő- vagy vevőkoordinációig. Hazai és nemzetközi ügyfeleinknek.

Műszaki ellenőrzés

A vonatkozó jogszabályok betartásának elősegítése és ellenőrzése építőipari kivitelezési munkálatok során – legyen szó magas- és mély-építésről, út- vagy infrastruktúrafejlesztésről.

Költség menedzsment

Költségbecslés a projekt várható költségvetésének meghatározásához. Költségellenőrzés a kivitelezés során. Folyamatos költségkontroll a likviditási meglepetések elkerüléséhez – átfogó szolgáltatáscsomagunkkal teljes mértékben kiszámíthatóvá válik a beruházás cash-flow-ja.

Contract menedzsment

Komplex projekt felügyeleti szolgáltatás, a tender előkészítésétől a beruházás sikeres megvalósításáig.

BIM (Building Information Modelling) menedzsment

Megbízható, hatékony és gazdaságos technológia az épületek tervezési és építési folyamatainak optimalizálásához.

Krízis analízis

Krízis analízis szolgáltatásunk keretében azt elemezzük, hogy milyen hatást gyakorol a projektre a vírushelyzet által befolyásolt, jelenleg ismert gazdasági és műszaki környezet. Kiemelten foglalkozunk a műszaki költségoptimalizálással.

Engedélyeztetés menedzsment

Az engedélyeztetés teljes folyamatára kiterjedő szolgáltatás koncepcióalkotással, elemzések készítésével és a megrendelő képviseletével a hatósági eljárások során.

Terv felülvizsgálat

Építési tervek műszaki felülvizsgálata véleményezéssel, valamint műszaki ellenőri szempontok szerinti tervellenőrzéssel.

Műszaki átvilágítás, audit

Teljes körű és gyors szolgáltatás állapotrögzítéssel, átfogó épületdiagnosztikával, valamint energetikai átvilágítással és véleményezéssel.

Mérnök tanácsadás

Az engedélyeztetés teljes folyamatára kiterjedő szolgáltatás koncepcióalkotással, elemzések készítésével és a megrendelő képviseletével a hatósági eljárások során.

Biztonság és Egészségvédelem

Professzionális biztonsági és egészségvédelmi szolgáltatás a koordinációtól a terv- és jegyzőkönyvkészítésen át a szankcionálás szabályainak kidolgozásáig.

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási szolgáltatás a felelősségi körök meghatározásával, a szabályszerű üzemeltetés ellenőrzésével a kivitelezés során.

Építési logisztika koordináció

A kivitelezés logisztikai koordinációja kézikönyv készítésével, oktatással, a folyamatok kidolgozásával és irányításával.

Lézerszkennelés (és pontfelhő alapú modellezés)

Korszerű, pontos és hatékony épületfelmérési módszer, amelynek segítségével támogatni tudjuk többek között a tervezést, vagy a megvalósulási tervdokumentáció elkészítését is.

Construction management

Intenzívebb szerepvállalás keretében végezzük el az összes érintett szereplő, alvállalkozó mátrix-szerű koordinálását azzal szemben, mintha csak egyetlen kivitelezőt, a generálkivitelezőt ellenőriznénk.