Szolgáltatások

Minőségbiztosítás

minőségbiztosítás
Biztonság és Egészségvédelem Terv felülvizsgálat Projektmenedzsment Tervellenőr

A minőségbiztosítás szolgáltatás csomagunk nyújtásának célja a kivitelezés során a kiváló minőség, egyértelmű felelősségi körök, szabályszerű üzemeltetés. Szolgáltatásunk tartalmazza az építési projekt szakmai, formai és dokumentumiktatási követelményrendszer meghatározását, valamint annak folyamatos ellenőrzését. Vállaljuk továbbá speciális betonok próbakeverésének koordinálását, betontechnológus bevonásával, illetve szükség esetén kontroll laboratórium bevonását. A minőségbiztosítás csomagunk része a TU, MMT dokumentumokban felelősségek meghatározása, valamint az üzemeltetési használati kézikönyv és check-lista összeállítása is.

 

Minőségbiztosítás

A minőségirányítási rendszer részeként a minőségbiztosítás rendszeres és formalizált intézkedések keretében szabályozza és irányítja, hogy a minőségi követelmények, a szabályok és szabványok betartása az építési folyamatok minden szegmensében maradéktalanul teljesüljenek.

A munkafolyamatok nyomon követése és a tevékenységek ütemezése által a rendszeres és formalizált intézkedések elősegítik a gyors döntéshozatalt, a problémák azonosítását és a hibák megoldását.

Fontos része a tevékenységek végrehajtásáért felelős személyek közötti hatékony, folyamatos minőségi kommunikáció és együttműködés támogatása.

A minőségbiztosítás terén akkor érhetünk el optimális eredményt, ha ésszerű mértékű rugalmasságot engedve, a teljes építési folyamatra és minél korábbi fázisban vezetjük be.

 

BIM minőség-ellenőrzés

A BIM (Building Information Modeling) épületinformációs modell által kínált széleskörű lehetőségek alkalmazásával a minőségbiztosítás rendkívül hatékonyan működtethető az eljárások és számítások automatizálásával és a folyamatok digitális rendszerben való, összehangolt, maximális precizitású kezelésével.

Mivel a rendszerben szerkesztett adatok és 3D modellek valós időben frissülnek, így például a helyszínen talált hibák azonnali rögzítésével és tervrajzon való megjelenítésével, a pontos leírás alapján rendkívül gyors reakcióra és döntéshozatali mechanizmusra ad lehetőséget.

A BIM minőség-ellenőrzés lehetővé teszi a valóságnak megfelelő virtuális térben történő együttműködést és információátadást, amelynek segítségével a problémák megoldása kivételesen hamar tud megvalósulni, így sokrétű költség- és kockázatcsökkentő megoldásokat tudunk alkalmazni.

 

 

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.