Szolgáltatások

Költség menedzsment

költség menedzsment
Mérnöki tanácsadás Projekt menedzsment Krízis analízis

 

Miért fontos az előzetes költségbecslés?

Ügyfeleink – az építtetők, a beruházók – egy-egy fejlesztés előkészítése, megvalósítása során kiemelt mérlegelési szempontként tartják számon a tervezett projekt költségeit, a beruházás műszaki tartalma és a megvalósulás ideje mellett.

Ez különösen jelentős a jelenlegi piaci viszonyok között, amikor az építőanyag-árak és a munkabérek rendkívül gyors ütemben emelkednek. Éppen ezért minden beruházás előkészítésénél elsődleges szempont, hogy kellő időt és energiát fordítsunk a minél pontosabb, körültekintőbb költségbecslés elkészítésére, a költségvetést befolyásoló kockázatok feltárására annak érdekében, hogy tudjuk azt, várhatóan milyen büdzsével kell kalkulálnunk, még mielőtt a beruházás és a kivitelezés elkezdődne.

A költségbecslés a projekt megrendelője számára kiemelkedően fontos, ezért elengedhetetlenek a tapasztalt mérnökök szakértelmére alapozott számítások, melyet kellő szakértelemmel, pontossággal, odafigyeléssel kell összeállítani.

Összességében biztosabbá válik a beruházás tervezett cash-flow-ja, elkerülhetőek a pénzügyi-, likviditási meglepetések. A költségellenőri támogatás segít kontroll alatt tartani a beruházás folyamatát, elősegítve a kivitelezői teljesítések elszámolását.

 

Átfogó költségmenedzsment mérnökszakértőktől

Végigkövetni egy-egy komplex nagyberuházás költségeit anélkül, hogy túlszaladnánk a tervezett költségvetés megengedte határokon, minden építési beruházás egyik legnehezebb része. Egy megfelelő, profi költségmenedzsmentet alkalmazó beruházás kitűnik a többi közül mind professzionalizmusában, mind pedig hatékonyságában.

A profi költségmenedzsment a projekt minden elemére hatással van a csapat produktivitásától kezdve az elkészült épület minőségéig, így emelve új szintre a beruházás eredményességét. A pontos költségbecslés, illetve költségellenőrzés elengedhetetlen feltétele egy jól előkészített projekt határidőre történő és meghatározott költségkereteken belül maradó befejezésének.

 

További kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Küldjön üzenetet, és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.