Szolgáltatások

Műszaki átvilágítás, audit

műszaki átvilágítás, audit
Mérnöki tanácsadás Költség menedzsment Projektmenedzsment

Rövid határidővel vállaljuk épületek állapot felmérési, épületdiagnosztikai és energetikai fókuszú műszaki átvilágítását (technical due dilligence) igény szerint az alábbi szolgáltatásaink keretein belül:

  • Állapotrögzítés:

    állapotrögzítés szolgáltatásunkat azon esetekben célszerű igénybe venni, amikor egy épület közelében, vagy szomszédságában jelentős munkálatok megkezdése (bontás, földmunkák, kivitelezés) várható, és azok megkezdése előtt célszerű rögzíteni az épület műszaki állapotát későbbi esetleges kárigények elbírálását támogatandó. Az állapotrögzítést célszerű lehet megismételni a munkálatok befejeztével. Ezen szolgáltatásunkat mind az ingatlan tulajdonosának, mind a munkálatok megrendelőjének érdeke megrendelni a vitás esetek elkerülése céljából.

  • Állapotfelmérés, épületdiagnosztika:

    ingatlan akvizícióról vagy átfogó felújítási, átépítési munkálatokról szóló döntéseket megelőzően célszerű egy állapotfelmérés elkészíttetése független mérnök szakértők által az ingatlan tekintetében, mely felmérés eredménye segít a megfelelő és megalapozott döntés meghozatalában. Épületdiagnosztikai szolgáltatásunk részeként mérnökeink átfogó műszaki átvilágítást végeznek, valamint igény esetén javaslatokat fogalmaznak meg.

  • Energetika:

    a környezettudatosság valamint az egyre szigorodó energetikai normák, szükségessé tehetik az ingatlanok, vagy tervezett beruházások energetikai szempontú átvilágítását, véleményezését, melyhez szakértő mérnök csapatunk a megrendelői igényeknek megfelelően rendelkezésre áll.

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.