RÓLUNK

Cégcsoportunk bemutatkozó imázsfilmje

Cégcsoportunk dióhéjban

A 3E Group hazai alapítású, magyar tulajdonban lévő mérnöki szolgáltató cégcsoport, melynek tagjai:
  • A 3E International Kft. A csoport zászlóshajójaként építési beruházások projektmenedzsmentjét, műszaki ellenőrzését, költségmenedzsmentjét látja el és számos egyéb mérnöki szolgáltatást (például műszaki átvilágítást, terv felülvizsgálatot) is nyújt beruházók számára.
  • A 3E Construction Management Kft. az építkezés lebonyolítását a projektmenedzsernél mélyebb, építésvezetői minőségben is koordinálja olyan esetekben, amikor nincs generálkivitelező és direktben a szakágakkal szerződik a beruházó.
  • A 3E Development Kft. a nagyberuházások megvalósítását hozzáértő ingatlanfejlesztő partnerként segíti.
  • A 3E BIM Kft. az épületinformációs modellek létrehozásához, és az ezek használatán alapuló menedzsmenthez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt, beruházók, tervezők, kivitelezők és ingatlanüzemeltetők számára.
3e International Misszió

Misszió

A 3E Group az ötlettől a megvalósulásig segíti az építési beruházások megálmodóit és megvalósítóit. Célunk a magas szintű nemzetközi szakmai kultúra és technológia hazai terjesztése és képviselete, melynek eredményeképpen minden ránk bízott projektet a legmagasabb szakmai színvonalon, megbízhatóan, kellő pontossággal valósítunk meg. 

Cégtörténet - 3e International

Cégtörténet

A 3E Group zászlóshajója, a 3E International Kft. 2005-ben alakult meg, korábban több, különböző társaságban folytatott tevékenység átformálásával, illetve összevonásával. Cégünk alapítói széleskörű tapasztalattal rendelkeznek mind az ingatlan tanácsadás, mind a műszaki projektmenedzsment területén. Cégünk tevékenyen részt vesz az építési projektek teljes megvalósítási folyamatában, “az ötlet felmerülésétől a megvalósulásig”.

 

Cégünk annak érdekében jött létre, hogy professzionális mérnökszolgáltató csapatként a beruházó érdekeit képviselje annak érdekében, hogy a projekt az adott költségvetésnek megfelelően, határidőre, és az elvárt minőségi színvonalon valósuljon meg.

 

Ismeretes, hogy a folyamatban résztvevő további szereplők (tervező, kivitelező, hatóságok, a kölcsönt nyújtó bank stb.) szempontjai és érdekei esetenként eltérőek lehetnek. Mérnöki szolgáltatóként otthonosan mozgunk ebben a komplex rendszerben, ellenőrzés alatt tartjuk a teljes folyamatot. Egyfajta szűrő funkciót látunk el, hogy megkönnyítsük a gyakorta építési-ingatlanfejlesztési ügyekben nem járatos hazai vagy külföldi tulajdonú beruházó életét.

 

Jellemzően komplex projektmenedzsmentet biztosítunk, költségszakértői- és műszaki ellenőrzési szolgáltatással, valamint ingatlan tanácsadással, műszaki állapotfelméréssel, és egyéb mérnöki szolgáltatásokkal is állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére.

KIK VAGYUNK?

Cégünk tevékenysége két fő üzleti területre bomlik; ezek az ingatlan tanácsadás és a projektmenedzsment. Az ingatlan tanácsadási szolgáltatásaink keretében lehetőségünk van már a projekt kezdetén, „ az ötlet felmerülésekor” bekapcsolódni a fejlesztésbe és támogatni ügyfeleinket a teljes további folyamatban. A következő fázisban képzett műszaki-, költségellenőr, és jogi tanácsadó csapatunk biztosítja a projekt határidőben történő és költséghatékony befejezését. Ilyen komplex és átfogó feladatok csak akkor valósíthatók meg, ha a fejlesztőnek folyamatos és intenzív támogatása van egy professzionális PM csapat közreműködésével.


Megbízóink jellemzően nemzetközi háttérrel rendelkező vállalatok, akiknél alapkövetelmény a magas szintű, nemzetközi szabványoknak megfelelő mérnöki szolgáltatás és a több nyelven történő kommunikációs készség. Hozzáadott értéket jelent még az elkötelezettségünk és a feladatorientált hozzáállásunk, műszaki- és költségszakértői tanácsadásunk.


Jelenleg kb. 80 fős alkalmazotti és megbízási jogviszonyban foglalkoztatott mérnöki csapattal dolgozunk, melyben tapasztalt építőmérnökök, építész, gépész és egyéb szakági műszaki ellenőrök is dolgoznak. Szakembereink tárgyalóképesek angol vagy német nyelven. Kollegáink egyetemi szintű végzettséggel rendelkeznek, folyamatosan részt vesznek a továbbképzéseken annak érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak, és rendelkezzenek a szükséges szakmai képzettségekkel, kamarai tagságokkal, valamint jogosultságokkal.

 

Testreszabott tanácsadás

Jól ismerjük a helyzetet, amikor a nemzetközi befektetők és ingatlanfejlesztők szembesülnek a nagyon sajátos és folyamatosan változó hazai jogi környezettel, valamint a piaci szereplők egyedi gyakorlatával a magyar építőiparban. A „globálisan gondolkodni és lokálisan cselekedni” a 3E International Kft. számára nem pusztán egy kifejezés, hanem mindennapi tevékenységünk alapvető eleme. A legmagasabb nemzetközi előírásoknak, és egyúttal a befektetők világméretű követelményeinek való megfelelés igénye a belső folyamataink részévé vált. Ugyanakkor a nagyszabású projektek egyedi, helyi követelményekhez igazításával, a magyar „hozzávalókkal” kiegészítve útmutatást adunk arra vonatkozóan, hogyan lehet elkerülni valamennyi lehetséges csapdát és kockázatot, amelyek könnyen a beruházás késedelméhez vagy kudarcához vezethetnek.

 

Komplex műszaki-, költségellenőri és eljárásjogi átvilágítási szolgáltatásainkat kifejezetten megvalósíthatósági tanulmányok előkészítésére, kockázatelemzésre, valamint az engedélyezési- és kivitelezési stratégia és ütemterv összeállítására fejlesztettük ki a kulcsfontosságú projektek számára.

 

Ezen felül mi nem csupán elméleti tanácsokkal tudunk szolgálni, hanem vállaljuk a teljes tervezési-, engedélyezési-, építési adminisztrációs-, és műszaki-pénzügyi felügyeleti feladatok átfogó irányítását is.

 

Szakértő csapataink integrálása a megbízói szervezetbe egy jól bevált módszer a projekt időben történő, és minőségi megvalósításának biztosítására. Hazai és nemzetközi ügyfeleink számára is biztosítjuk tapasztalt ingatlanfejlesztési- és építési jogra szakosodott jogi csapatunk támogatását, akik a hazai közigazgatási rendszerben is tökéletesen kiismerik magukat.

Menedzsment

Laczkovich Gergely

Laczkovich Gergely

Ügyvezető

Korintus Balázs

Korintus Balázs

Ügyvezető

Bajusz Péter

Gazdasági igazgató

Biro Virág

Biro Virág

Műszaki igazgató

Bóna Péter

Bóna Péter

Műszaki igazgató

Csallóné Reigl Beatrix

Csallóné Reigl Beatrix

Üzletfejlesztési és kommunikációs igazgató

Kadala Miklós

Kadala Miklós

HR igazgató

Palotai Zsolt

Stratégiai igazgató

Néhányan a csapatunkból

Ács Imre

Ács Imre

Ambrus Adrienn

Ambrus Adrienn

Badovszky Anita

Balogh Brigitta

Baranyi Flóra

Baros Szabina

Báthori Gergő

Csumpilla Balázs

Domokos Viktória

Éliás Róbert

Éliás Róbert

Farkas Viktor

Fehér Judit

Fehér Nikoletta

Fejes Balázs

Felhős Koppány

Felhős Koppány

Fodor Mihály

Gesztesi Gergő

Gesztesi Gergő

Gut Zoltán

Gut Zoltán

Gyarmati Ildikó

Hajdú Zoltán

Hajdú Zoltán

Hajdu Tibor

Hajdu-Szűcs Ildikó

Hajdu-Szűcs Ildikó

Halász-Zborai Anita

Határik Zoltán

Határik Zoltán

Horváth Attila

Horváth Attila

Irsán Réka

Jenei Attila

Jenei Attila

Kalocsai Csaba

Kalocsai Csaba

Kassay Gábor

Kéri Zsuzsanna

Kéri Zsuzsanna

Kis László

Kis László

Kiss_Norbert-1024x1024

Kiss Norbert

Körtvélyi Róbert

Kovács Annamária

Kovács Annamária

Kovács Annamária

Kraus Olivér

Kraus Olivér

Lóka Attila

Lóka Attila

Luterán Barna

Luterán Barna

Máté Anett

Martin József

Mészáros Tibor

Mészáros Tibor

Molnár Anna

Molnár Anna

Nemcsik Attila

Nemcsik Attila

Nyüsti László

Orosz László

Orosz László

Pál Attila

Pál Attila

Pál-Molnár Anita

Páll Norbert

Prileszky Tamás

Szakács István

Szakács István

Szemerédi Balázs

Sztanics Gábor

Takács Ákos

Takács Ákos

Vásári Melinda

Vásári Melinda

Berki-Vincze Judit

Zubreczki Jenő