Szolgáltatások

Terv felülvizsgálat

terv felülvizsgálat
Mérnöki tanácsadás Műszaki ellenőrzés Projektmenedzsment

Ezen szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk a különböző építési (koncepció, engedélyes, ill. kiviteli) tervek műszaki ellenőri szempontból történő műszaki felülvizsgálatát, mely alapvetően a tervek véleményezését, ill. műszaki ellenőri tervellenőrzését foglalja magában az alábbiak szerint:

  • Terv véleményezés:

    a különböző szakági tervek véleményezésekor vizsgáljuk a megvalósítandó építményt funkcionalitás és esztétika szempontjából, a kivitelezés megvalósíthatóságát gazdaságossági, praktikussági és szervezési szempontok előtérbe helyezésével, valamint véleményezzük a későbbi karbantartással és üzemeltetéssel kapcsolatos tényezőket is. Ezen tanácsadói szolgáltatásunkat érdemes már a koncepcionális tervek elkészülése során is igénybe venni, és készek vagyunk a teljes projekt során – a tervezéstől a kivitelezésig – konzultációs lehetőséget biztosítani a megrendelőnknek.

  • Tervellenőrzés:

    a műszaki ellenőri szempontból történő tervellenőrzés szolgáltatásunk kiterjed műszaki, technológia megvalósíthatóság vizsgálatára a különböző szakági tervekre kiterjedően, valamint ellenőrizzük a tervek műszaki tartalmának szakszerűségét, tartalmi és formai követelményeknek való megfelelőségét, a jogszabályoknak, szabályzatoknak, építési szabványoknak és kamarai előírásoknak való megfelelőségét, ill. az egyéb szakmai szabályok betartását. Vizsgáljuk a tervek egyértelműségét (kellő tartalom, részletesség), érvényes engedélyezési tervnek és az engedélyező hatóság kikötéseinek való megfelelését.

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.