Szolgáltatások

Terv felülvizsgálat

terv felülvizsgálat
Mérnöki tanácsadás Műszaki ellenőrzés Projektmenedzsment

Ezen szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk a különböző építési (koncepció, engedélyes, ill. kiviteli) tervek műszaki ellenőri szempontból történő műszaki felülvizsgálatát, mely alapvetően a tervek véleményezését, ill. műszaki ellenőri tervellenőrzését foglalja magában az alábbiak szerint:

  • Terv véleményezés:

    a különböző szakági tervek véleményezésekor vizsgáljuk a megvalósítandó építményt funkcionalitás és esztétika szempontjából, a kivitelezés megvalósíthatóságát gazdaságossági, praktikussági és szervezési szempontok előtérbe helyezésével, valamint véleményezzük a későbbi karbantartással és üzemeltetéssel kapcsolatos tényezőket is. Ezen tanácsadói szolgáltatásunkat érdemes már a koncepcionális tervek elkészülése során is igénybe venni, és készek vagyunk a teljes projekt során – a tervezéstől a kivitelezésig – konzultációs lehetőséget biztosítani a megrendelőnknek.

  • Tervellenőrzés:

    a műszaki ellenőri szempontból történő tervellenőrzés szolgáltatásunk kiterjed műszaki, technológia megvalósíthatóság vizsgálatára a különböző szakági tervekre kiterjedően, valamint ellenőrizzük a tervek műszaki tartalmának szakszerűségét, tartalmi és formai követelményeknek való megfelelőségét, a jogszabályoknak, szabályzatoknak, építési szabványoknak és kamarai előírásoknak való megfelelőségét, ill. az egyéb szakmai szabályok betartását. Vizsgáljuk a tervek egyértelműségét (kellő tartalom, részletesség), érvényes engedélyezési tervnek és az engedélyező hatóság kikötéseinek való megfelelését.

Információ kérés

Adja meg e-mail címét és küldje el igényeit. Ennek beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése végett.