Szolgáltatások

Mérnök tanácsadás

projekt-menedzsment
Műszaki ellenőrzés Költség menedzsment Projekt menedzsment

Mérnök tanácsadói szolgáltatásunk az értékteremtés köré szerveződik, ami alapján széleskörű tapasztatainkat megosztjuk az építtetővel, támogatást nyújtunk a megfelelő döntések meghozatalában, legyen szó akár egy születendő projekt esetében a legnagyobb hozzáadott értéket teremtő műszaki megoldások megtalálásáról, az építtető stratégiájába illeszkedő műszaki tartalom optimalizálásáról (value engineering), vagy például műszaki kockázatok megfelelő feltárásáról és azok kezelésről:

  • Ingatlanfejlesztési tanácsadás:

    már az fejlesztési, beruházási ötlet pillanatától rendelkezésre állunk mérnöki szakértelmünkkel, hogy megfelelő támogatást nyújtsunk a beruházónak az ötlettől a megvalósításig. Az ingatlan előfejlesztése során segítünk megtalálni az elképzeléseknek legjobban megfelelő lokációt és koncepciót, figyelembe véve nem csak műszaki, hanem a jogi és egyéb szabályozói – pl. helyi rendezési, vagy szabályozási terv – lehetőségeket is. Az előfejlesztés keretein belül megtervezzük a terves projekt időbeli ütemezését, és támogatást nyújtunk a teljes projekt megszervezésében.

  • Banki független műszaki ellenőrzés, tanácsadás:

    kereskedelmi banki finanszírozásban megvalósuló beruházásokhoz vállaljuk, hogy a finanszírozó bank megbízásából ellenőrizzük a beruházás műszaki megvalósulását és a bank részére elkészítjük a kölcsönszerződéshez kapcsolódó kezdő (vagy zéró) riportot, ezt követően leigazoljuk az adott ütemhez, mérföldkőhöz tartozó folyósítás előfeltételeként meghatározott készültségi fokot. Komplex és átfogó szolgáltatásunk keretein belül – igény esetén – támogatást nyújtunk már a hitelbírálat során is. A hitelszerződés megkötését követően a kivitelezési fázisban pedig a bank igényeinek megfelelő riportokat szolgáltatunk, mint pl. havi jelentések, záró jelentés, stb.

Információ kérés

Adja meg e-mail címét és küldje el igényeit. Ennek beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése végett.