Szolgáltatások

Mérnök tanácsadás

projekt-menedzsment
Műszaki ellenőrzés Költség menedzsment Projekt menedzsment

Mérnök tanácsadói szolgáltatásunk az értékteremtés köré szerveződik, ami alapján széleskörű tapasztatainkat megosztjuk az építtetővel, támogatást nyújtunk a megfelelő döntések meghozatalában, legyen szó akár egy születendő projekt esetében a legnagyobb hozzáadott értéket teremtő műszaki megoldások megtalálásáról, az építtető stratégiájába illeszkedő műszaki tartalom optimalizálásáról (value engineering), vagy például műszaki kockázatok megfelelő feltárásáról és azok kezelésről:

  • Ingatlanfejlesztési tanácsadás:

    már az fejlesztési, beruházási ötlet pillanatától rendelkezésre állunk mérnöki szakértelmünkkel, hogy megfelelő támogatást nyújtsunk a beruházónak az ötlettől a megvalósításig. Az ingatlan előfejlesztése során segítünk megtalálni az elképzeléseknek legjobban megfelelő lokációt és koncepciót, figyelembe véve nem csak műszaki, hanem a jogi és egyéb szabályozói – pl. helyi rendezési, vagy szabályozási terv – lehetőségeket is. Az előfejlesztés keretein belül megtervezzük a terves projekt időbeli ütemezését, és támogatást nyújtunk a teljes projekt megszervezésében.

  • Banki független műszaki ellenőrzés, tanácsadás:

    kereskedelmi banki finanszírozásban megvalósuló beruházásokhoz vállaljuk, hogy a finanszírozó bank megbízásából ellenőrizzük a beruházás műszaki megvalósulását és a bank részére elkészítjük a kölcsönszerződéshez kapcsolódó kezdő (vagy zéró) riportot, ezt követően leigazoljuk az adott ütemhez, mérföldkőhöz tartozó folyósítás előfeltételeként meghatározott készültségi fokot. Komplex és átfogó szolgáltatásunk keretein belül – igény esetén – támogatást nyújtunk már a hitelbírálat során is. A hitelszerződés megkötését követően a kivitelezési fázisban pedig a bank igényeinek megfelelő riportokat szolgáltatunk, mint pl. havi jelentések, záró jelentés, stb.

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.