Szolgáltatások

Engedélyeztetés egy kézben

 

 
BIM menedzsment Mérnöki tanácsadás Műszaki ellenőrzés

Engedélyeztetés menedzsment szolgáltatásunk komplex megoldásokat kínál minden építésügyi engedélyezési eljárás során. Azért, hogy Ön és csapata még ennél is fontosabb dolgokra koncentrálhasson, átvállaljuk az előkészítés előtt álló vagy már zajló beruházások minden engedélyeztetését.

 

Közműszolgáltatói engedély / Közműnyilatkozat

Nem csak új ingatlan építésénél, de átépítéskor és építési engedélyhez kötött ingatlanbővítéskor is szükségesek a közműszolgáltatói engedélyek. Ez az engedély tulajdonképpen azt foglalja magába, hogy a terv kivitelezéséhez szükséges közműellátottság biztosított és megfelel minden – a beruházási tervben is szereplő – építészeti követelménynek.

 

Közterület-használati engedély

Bármilyen építési munkáról is legyen szó, az építőanyagok, törmelékek, építőipari gépek, állványok elhelyezéséhez területhasználati engedély szükséges. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hivatalosan szeretne építési munkaterületet kialakítani, vagy ha a különféle anyagokat, segédanyagokat, berendezéseket, hulladéktárolókat közterületen kívánja elhelyezni.

 

Településképi véleményezési és bejelentési eljárások

Minden építésiengedély-köteles tevékenységhez településképi véleményt kell beszerezni. A szóban forgó, díjmentes eljárást az építési engedélyezési eljárást megelőzően kell lefolytatni. Mivel a településképi eljárások elsődleges célja a településkép védelme, ennek megőrzése és alakítása, ezért csakis olyan esetekben jár az engedély, ha az építési tevékenységgel összefüggő megvalósítások nem befolyásolják negatívan a településképet.

Ne hagyja az utolsó pillanatokra az engedélyeztetési eljárásokat, hiszen ezzel akár a teljes beruházás sikerességét is veszélyeztetheti. Hozzon egy okos döntést, és válassza engedélyeztetés menedzsment szolgáltatásunkat, így minden ügyintézést biztos kezekbe tudhat!

.

 

 

 

Információ kérés

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésre, amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról. Kérjük küldje el nekünk kérdését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.