Karrier

A 3E International-nél tudjuk:

vállalatunk piaci sikereinek alapját az itt dolgozó munkatársak alkotják.

Törekszünk arra, hogy minőségi munkakörnyezetet teremtsünk csapatunk megbecsült tagjai számára. Cégünk megalapítása óta folyamatosan fejlődik és ezzel párhuzamosan keressük a kapcsolatot azokkal az elkötelezett, lelkes, megbízható szakemberekkel akik magas szakmai színvonalon végzik munkájukat.

Hogyan dolgozunk?

Ötlet és helyszín

Ötlet és helyszín

Az ingatlan értékét, jellegét, hasznosságát alapvetően meghatározza a felmerülő első gondolat. A rutin és a nyitottság láttatja meg az adott helyszínben rejlő lehetőségeket és elképzeléseket. Tapasztalatunk és nyitott hozzáállásunk segít az adott helyszínben rejlő lehetőségek és elképzelések feltárásában. A helyszín adottságait ruházzuk fel a tervezhető legjobb hasznosítással.
Előkészítés és tervezés

Előkészítés és tervezés

Az ötlet kizárólag akkor válhat sikeres valósággá, ha a koncepció nem csak a gazdasági megtérülés szempontjait tükrözi, hanem figyelembe veszi a szigorú esztétikai és társadalmi igényeket és elvárásokat is. Alapvető elvárás a műszaki tervek, számítások, előrejelzések és minden kiegészítő tevékenység széleskörű összehangolása.
BIM menedzselés

BIM menedzselés

A modernkori építőipari világ szálára ma a BIM használata jelenti a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb menedzselési és megvalósítási megoldást. A BIM lehetőséget ad a különböző projektfázisok összekapcsolt, központi koordinálására az ötlet megjelenésétől a épület teljes életciklusán át az újragondolásig, szem előtt tartva a beruházás elsődleges érdekeit.
Engedélyeztetés

Engedélyeztetés

Az engedélyeztetés során a fő cél a szükséges hatóságok támogatásának és jóváhagyásának megszerzése. Ennek eléréséhez a teljes Beruházásnak egy összehangolt stratégiával kell rendelkeznie. A cél sikeres és gyors eléréséhez elengedhetetlen egy hatékony és komplex lebonyolítói szolgáltatás, mely rendelkezik az engedélyezési folyamat során felmerülő feladatok hatékony szervezésének képességeivel.
Kivitelezés és felügyelet

Kivitelezés és felügyelet

A megvalósítás folyamatának folyamatos felügyelete valamint a racionális és emocionális igények összehangolása biztosítja a legoptimálisabb végeredményt a kivitelezés során, ahol minden részlet a megfelelő anyagokkal és az ideális megoldásokkal kerül kialakításra.
Használatba vétel

Használatba vétel

A pillanat, amikor a megtervezett álom valósággá válik. A belső terek kialakítása és a használatbavétel megfelelő előkészítése jelentősen hozzájárul a végső komfortérzethez.