Elismerő oklevelet kaptunk

oklevel-kep

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk, a 3E International Kft. kapta meg a 2019-es Építőipari Nívódíj Bizottság Elismerő Oklevelét ipari és energetikai építmény kategóriában. Az Oklevelet a projektmenedzsment üzletágunkkal a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér TNT logisztikai bázis projekt lebonyolítójaként érdemeltük ki.

oklevél

A hagyományoknak megfelelően az Építőipari Nívódíj felhívását az ÉVOSZ további nyolc építőipari szervezettel együtt hirdette meg. Pályázni a legalább nettó 100 millió forint értékű, az idei évet megelőző év végéig használatbavételi engedélyt kapott létesítményekkel lehetett. A pályaműveket az alábbi szempontok alapján bírálták el:

  • az építmény általános építészeti-műszaki értékelése
  • a kivitelezés műszaki-technikai színvonala, szakszerűsége
  • a beruházás gazdaságossága, üzemeltethetősége
  • a létesítményt létrehozók – különösen a beruházók, a tervezők és a kivitelezők – közötti együttműködés.

A 3E International pályaművének tárgyát a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminálja melletti fejlesztési területen épült, a légi és földi oldalt összekapcsoló logisztikai csarnok és az azt kiszolgáló háromszintes irodaépület megvalósítása képezte. A megvalósult épületek szabadon állóak, hogy jobban kiszolgálhassák a reggeli és délutáni logisztikai csúcsot.