Szolgáltatások

Krízis analízis

Krízis analízis
Költség menedzsment Költségbecslés Mérnöki tanácsadás Contract menedzsment

Az általunk alkalmazott stratégiai és pénzügyi elemzési-, tervezési eszköz a döntés-előkészítés részeként illeszthető be a folyamatba, ezáltal segíti a megalapozott üzleti döntések meghozatalát.

 

Ezen technika alkalmazása, szolgáltatásunk igénybevétele elsősorban induló vagy folyamatban lévő építőipari projektek beruházói számára lehet fontos és indokolt a jelenlegi, globális hatások mentén folyamatosan alakuló gazdasági helyzetben.

 

A szolgáltatást azon konkrét ügyféligény hívta életre, hogy számos partnerünk szeretné tudni: a különböző szempontokat értékelve miként döntsön a projekt időbeli ütemezéséről és a műszaki tartalom esetleges változtatásairól. A beruházók szeretnének megalapozott döntést hozni az építőipari projektjeik, építkezéseik indítását, folytatását illetően. A 12 lépéses elemzésünk elvégzése segítséget nyújt ebben.

 

Cégünk komoly track recorddal rendelkezik az egyedi sajátosságokkal bíró építőipari krízismenedzsment szolgáltatás terén. Számtalan kockázati tényező állandó jelenlétére tekintettel kockázat-felismerési és kezelési rendszeren keresztül szerteágazó tapasztalatunkra alapozva több szakterület együttes elemzését tudjuk elvégezni, nagy jártasággal rendelkező mérnöki-, közgazdasági-, üzemeltetői tevékenységet folytató szakértő kollégák együttműködésével.

 

Célunk, hogy vezetői információs rendszereken keresztül segítsünk a beruházóknak tisztán látni és felismerni az operatív lépések szükségességét az ingatlanfejlesztés teljes életciklusát felölelően, hatékony együttműködésre alapozva minden érintett belső gazdasági szereplővel.

 

A fennmaradás és fenntarthatóság érdekében létfontosságú a kontrolling terven keresztüli komplex elemzés eredményeként megfogalmazni és felvázolni a jelenlegi helyzet beruházásokra gyakorolt lehetséges hatásait, majd ezt követően stratégiai verziókat felállítani. Ugyanennyire nélkülözhetetlen a szükséges lépések dokumentáltsága, számadatokkal való alátámasztottsága a likviditás megőrzése szempontjából – például banki finanszírozás esetén.

 

Tehát célunk, hogy a beruházókat ellássuk azokkal a – komplex elemzés eredményeként megfogalmazott – javaslatokkal és opciókkal, melyek közül választva lehetőségük van a kialakult helyzet miatt megváltozott körülményekre a lehető legjobb és legeredményesebb válaszokat adniuk.

 

Véleményünk szerint az a piaci szereplő, aki most időben reagál, és jó helyzetelemzést végez, helyzeti előnybe kerül a versenytársakhoz képest.

 

Amennyiben szeretne döntés-előkészítéséhez kellő időben, a jelenlegi helyzet szerinti objektív elemzést kapni építőipari projektjének lefutási lehetőségeiről, ne késlekedjen megrendelni krízis analízis szolgáltatásunkat!

Információ kérés

Adja meg e-mail címét és küldje el igényeit. Ennek beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése végett.