Referenciák

Agora Budapest

Műszaki tartalom

Az Agora Budapest

Az AGORA BUDAPEST egy új városközpont a Váci úti irodafolyosó szívében, fenntartható, kortárs építészeti megoldásokkal, 15 teniszpályának megfelelő zöldfelülettel és tágas közösségi terekkel. A neves londoni MAKE Architects és a hazai FINTA Stúdió közreműködésével megálmodott AGORA Budapest közel 130.000 m2 bérbe adható területet foglal magába, prémium kategóriás, modern irodákkal és a napi igényeket kiszolgáló szolgáltatásokkal várja leendő bérlőit. A 2023-ra elkészülő világszínvonalú épületekben 12.000 ember dolgozhat majd.

A projekt

A konkrét projekt amelyben részt vettünk: Szerkezetkész készültséget követően a BP bérlői területen ( 20.500 m2) komplett Fit- Out  kiépítés megvalósítása. A 3E International Kft. műszaki előkészítést, contract managementet, valamint költség menedzsment szolgáltatást biztosította ezen a projekten.

Megvalósítás

2020 évben,  BP bérlői  Fit Out  iroda kialakítás környezetvédelmi tudatossággal, teljesítve a WELL Gold és BREEAM Outstanding sztenderdeket.

Érdekességek

A nagyteres iroda területhez kapcsolódóan rekreációs és sport lehetőségek, mother rooms, waterpoints, külön kerékpáros öltöző és mosdó.