Veszprém projekt

MŰSZAKI TARTALOM

Veszprémben, az Ipar utcában 16007m2 területen jelen pillanatban 2 ütemben épül meg egy csarnoképület, a 3E saját beruházásaként. Funkcióját tekintve a jövőben elektromos motorokat összeszerelő csarnok lesz. Az épület 2 részből fog állni: a fejépület irodaként és bemutatóteremként fog működni, míg maga a munka a hátsó részben, a csarnokban fog folyni.

A telek közművesítetlen és az infrastruktúrát is nekünk kell megoldani, ezért az is feladatunk, hogy ezeket kiépítsük.

  • 1/A ütem: kb. 234m2 alapterületen egy fejépület valósul meg. Az építészet, gépészet és elektromos szakágakban csak a minimum követelmény, alapszerelés kerül kialakításra, mely szükséges a használatbavételi engedély megszerzéséhez.
  • 1/B ütem: 743m2 alapterületű csarnok rész lesz hozzáépítve a fejépülethez, valamint az 1/A ütemben megvalósult épületrészt átalakítjuk irodaépületté.

MEGVALÓSÍTÁS

A 3E Cégcsoport életében egyfajta kuriózium a veszprémi projekt, hiszen a létesítmény saját beruházásként valósul meg. Hisszük, hogy ezáltal is unikális szemléletünket tudjuk tovább erősíteni hiszen még inkább képessé válunk arra, hogy ügyfeleink, a Beruházók szempontjait értsük, megélve és saját bőrünkön megtapasztalva egy klasszikus beruházás során felmerülő számos ügyfél-oldali dilemmát.

ÉRDEKESSÉGEK

A projekt során alkalmazzuk cégcsoportunk innovatív BIM technológiáit, megoldásait is.