Költségmenedzsment – több helyszínen

MEGVALÓSÍTÁS

A 3E Group költségmenedzsment szolgáltatásai az ingatlanfejlesztés teljes folyamatában alkalmazhatók.

A legoptimálisabb eredmény akkor érhető el, ha csapatunk már a tervezési szakaszban részt vesz, de a későbbi fázisokban is kiemelten hasznos, mivel számos kérdést tisztáz, ami jelentős erőforrás-megtakarítást eredményez a tervezőknek és az ingatlanfejlesztőknek egyaránt

Figyelembe vesszük a különböző tényezőket, a technikai követelményektől a fűtésig és egyéb alapvető költségekig, amelyek esetleg nem szerepelnek egy koncepciótervben, de létfontosságúak a projekt végrehajtásához. Emellett figyelembe vesszük a jelenlegi piaci környezetet, a projekt tenderstratégiáját, valamint a kivitelezési vagy generálkivitelezési megközelítést is. Az inflációs rátát és az általános piaci feltételeket szintén számításba vesszük a kivitelezési időszak alatt.

A 3E Group hosszú évek óta végez folyamatosan költségmenedzsment munkákat, szakértelmünket és megbízhatóságunkat számos különböző helyszínen bizonyítottuk. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthettünk ügyfeleinknek ingatlanjaik hatékonyabb és fenntarthatóbb kezelésében.

További információkért kattintson ide: https://3einternational.hu/szolgaltatasaink/koltseg-menedzsment/