Magnus Aircraft – repülőgép összeszerelő üzem – 1. ütem

MŰSZAKI TARTALOM

Az épület teljes egészében előregyártott vasbeton szerkezetű, monolit beton és vasbeton alapozással, előregyártott vasbeton kehelynyakakkal, oszlopokkal és gerendákkal, szerelt szendvicspanel homlokzati burkolattal és könnyűszerkezetes tetőfedéssel.

MEGVALÓSÍTÁS

A cég innovatív fejlődésének köszönhetően és ezzel együtt a rendelésállomány jelentős növekedésének eredményeképpen jelenleg beépítetlen, korábban a repülőtér területén belüli területen zöldmezős beruházásként valósult meg a projekt. Az ipari épület fő funkcionális egysége az összeszerelő üzemrész mintegy 1.760 m2 alapterülettel épült meg. Az összeszerelő üzemhez szervesen csatlakozva került kialakításra a reprezentatív irodaépület, melyben recepció és előcsarnok, irodák, tárgyalók valamint személyzeti helyiségek kerültek kialakításra.

ÉRDEKESSÉGEK

A projektet rendkívül szoros kivitelezési határidő alatt kellett megvalósítani, melynek teljesítése koordinált tervezői kivitelezői és műszaki ellenőri együttműködést igényelt. Az új csarnokot 2018 második felében adták át.