GTC White House Irodaház

MŰSZAKI TARTALOM

A GTC White House koncepciójában a magas minőségű építészeti megoldások ötvöződnek a város tradícióival és meghatározó trendjeivel. Budapest népszerűségét a régi és az új dolgok egyedülállóan keveredő atmoszférája jelenti: ez mutatkozik ebben a Váci úti irodaház projektben is. A hajdani Felvonógyár több mint százéves épülete – teljes belső átalakítás után – mintegy 2.000 m2-en kínál majd egyedi loft irodákat, a köré épített, prémium igényeket kielégítő új irodaegyüttes pedig mindezt további több mint 20.000 négyzetméternyi modern, bérbe adható területtel bővíti.

MEGVALÓSÍTÁS

Az irodaház építése 2016 júliusában indult és 2018 júniusában adták át. A 3E International Kft. szakemberi műszaki tanácsadásban, a kivitelezői ajánlatok beszerzésében, költség ellenőri munkában és műszaki ellenőrzésben dolgoztak ezen a megvalósult létesítményen.

ÉRDEKESSÉGEK

A modern irodaház jellegzetessége, hogy a Fejlesztő GTC Hungary az ott lévő régi gyártócsarnokot, a hajdani Felvonógyár épületét megtartotta és modern, loftos irodaépületté alakította át és e mellé emeltek egy modern irodaépületet. A GTC White House-t a LEED Gold minősítésnek megfelelően tervezték és valósították meg. Az épület energiafelhasználását csökkenti a zöldtető, az esővíz újrahasznosítása és annak legkorszerűbb technológiájú hőszigetelése.