Duna Tower Irodaház felújítása

MŰSZAKI TARTALOM

Tulajdonos váltás miatt a Megrendelő új arculattal kívánta ellátni az irodaházat, ezért az épület előcsarnokának és az irodaház közvetlen környezetének felújítását végezte el. Az előcsarnok főbejárata új, üveg burkolatú kapuépítményt és forgóajtót kapott, a padló és falburkolatokat lecserélték, a falakra és a liftelőterek mennyezetére furnéros táblás akusztikai burkolatok kerültek. Az előcsarnok sík, színes üveg álmennyezetet kapott. Megújultak a vendég vizesblokkok, a recepciós pult, az étterem, kávézó, fogyasztó terek, valamint a szolgáltatók bérleményei. Az irodaházhoz csatlakozó közterület rendezését a kerület, valamint a Népfürdő utca környezetéhez arculatához igazodva végezték el.

MEGVALÓSÍTÁS

A felújítás működő irodaházban történt, a bejárati funkciók teljes átszervezésével, ideiglenes beléptetési és közlekedési lehetőségek kialakításával. A 3E International Kft. költségellenőri feladatokat látott el a megvalósítás során.

ÉRDEKESSÉGEK

Az új főbejárati kapuépítményen kültéri ledfal került elhelyezésre, amely egyrészt kiemeli magát a főbejáratot, másrészt információt ad az arra járóknak.